Ιστορίες επιτυχίας, καρέ – καρέ

Θα αναρωτιέστε τί κάνει μια ξενοδοχειακή επιχείρηση να ξεχωρίζει. Πώς γράφεται η πρώτη λέξη σε ένα περίπλοκο, μα, παράλληλα, μεστό «σενάριο» Φιλοξενίας, πώς διαμορφώνεται «η πλοκή» και ποιοι «ερμηνεύουν» τους ρόλους ώστε, τελικά, να «σπάει τα ταμεία». Μια τέτοια ιστορία επιτυχίας είχαμε την τιμή να παρακολουθήσουμε από κοντά. Καθίστε αναπαυτικά, χαλαρώστε και απολαύστε το θέαμα…

Το Eliamos Villas Hotel & Spa Kefalonia διακρίνεται φέτος ως η νέα affiliate επιχείρηση φιλοξενίας της πιο διάσημης ένωσης επίλεκτων ξενοδοχείων και εστιατορίων στον κόσμο, Ποια είναι η ένωση αυτή; Η Relais & Châteaux! Και γιατί είναι αυτή μια σημαντική διάκριση; Για τους ανθρώπους του κλάδου, δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις ή λεπτομέρειες. Για εκείνους που δεν γνωρίζουν, εν συντομία, να σημειώσουμε ότι είναι ελάχιστες οι επιχειρήσεις στην Ελλάδα που έχουν καταφέρει να πληρούν τα σωστά κριτήρια για τη Relais & Châteaux, ότι το Eliamos είναι η πρώτη επιχείρηση στο Ιόνιο που έλαβε μια τέτοια διάκριση, ότι είναι η μοναδική στην Κεφαλονιά. Η Hospiteller της Stepwise @AntoniaKaragia ήταν εκεί και μας μεταφέρει το κλίμα «πίσω από τις σκηνές».

Γιατί ξεχώρισε το Eliamos Villas Hotel & Spa Kefalonia

Καρέ – καρέ

1 – Το Eliamos διαθέτει άριστη ηγεσία, με ξεκάθαρες αλλά φρέσκες ιδέες, εφαρμόζει βιώσιμες στρατηγικές, με ήθος, πάθος και όραμα.

2 – Έστησε το «σενάριό του» σε μια μοναδική τοποθεσία, σε υπέροχο φυσικό τοπίο, το οποίο, παράλληλα, σεβάστηκε δεόντως αλλά και ανέδειξε.

3 – Δημιούργησε απαράμιλλης αισθητικής περιβάλλον, σχεδίασε άνετη διαμονή για τους φιλοξενούμενους, πρόσθεσε ενδιαφέρουσες νέες λεπτομέρειες στην ήδη εκλεπτυσμένη τοπική κουλτούρα, σκηνοθέτησε μια ολοκληρωμένη εμπειρία.

4 – Το Eliamos φρόντισε να κάνει την παρουσία του αισθητή αλλά και σε σύμπνοια με την τοπική κοινότητα και με σεβασμό στις ανάγκες του μοναδικού αυτού τόπου. Πέτυχε αποδοχή και ομαλή ενσωμάτωση.

5 – Φυσικά, επέλεξε STEPWISE HR για coaching, training, recruitment, consulting, για κάθε μέριμνα που σχετίζεται με το προσωπικό του, μοίρασε «ρόλο» σε ένα outsourcing τμήμα ανθρώπινου δυναμικού, που δίνει «πρωταγωνιστικό ρόλο» στους ανθρώπους, σε βιώσιμες και φρέσκες ιδέες και ποιοτικές στρατηγικές HR.

Έτσι γράφονται τα σενάρια επιτυχίας!

Ανυπομονείτε να διαδραματίσουμε «τον ρόλο μας» και στο δικό σας σενάριο;

Επικοινωνήστε μαζί μας

Κείμενο & Concept: Ανθή Μπόσκου

Συνδεθείτε

Εγγραφή

Ξεχασμένος κωδικός πρόσβασης

Κοινοποίηση