-Στα βήματα μιας ευτυχισμένης ζωής-


Κατά τη διάρκεια μιας σύντομης, μακράς, εύκολης ή λιγότερο εύκολης επαγγελματικής πορείας, καριέρας ή προσωπικής ζωής, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, έχει έλθει, παρέλθει ή θα έρθει μια στιγμή που σκεφτόμαστε να κάνουμε μια παύση, να πάρουμε μια ανάσα και να εξετάσουμε την παρούσα κατάσταση ή τις μελλοντικές μας επιλογές. Και η στιγμή αυτή είναι έντονη.

Σα να κρατάμε το χέρι μας επάνω από ένα αόρατο κουμπί: stop ή pause, start ή restart;

Η αδρεναλίνη ανεβαίνει, έντονα συναισθήματα μας κατακλύζουν, με ένα ίσως λίγο πιο κυρίαρχο: τον φόβο. Φόβος που γεννάται από ερωτήσεις που αγχώνουν: Είναι αυτό που ζω αρκετό για εμένα; Μπορώ να το αλλάξω ριζικά ή να το εξελίξω; Έχω τη δύναμη να αφήσω τη ζωή που έχω; Τι μπορώ να διεκδικήσω; Διαθέτω τις δεξιότητες για μια νέα καριέρα; Μπορώ να βελτιώσω την προσωπικότητά μου;

Σε όλα ναι!

Ναι, μπορούμε. Ο καθένας μας. Το θεμέλιο για να διεκδικήσουμε τη ζωή που θέλουμε βρίσκεται ακριβώς σε αυτές τις στιγμές αγωνίας και αμφιταλάντευσης. Γι’ αυτό και είναι τόσο πολύτιμες. Τότε είναι που μαθαίνουμε καλύτερα τον εαυτό μας, που διαπραγματευόμαστε μαζί του, που αφήνουμε τον ρόλο του θεατή και γινόμαστε «δημιουργοί», που θέτουμε τις βάσεις για μια πολύ μεγάλη λέξη-κατάσταση: την ευτυχία μας!

Εάν αναζητάτε μια τέτοια στιγμή ή εάν νιώθετε ότι «τώρα είναι η στιγμή σας», η επαγγελματική και προσωπική καθοδήγηση θα σας «κρατήσει το χέρι», όχι εκείνο που έχετε πάνω από το «κουμπί», γιατί το «κουμπί» θα το πατήσετε μόνοι σας.

Μπορώ και εγώ;

Το Career Coaching συστήνει στον σύγχρονο επαγγελματία και άνθρωπο μια βατή και εφαρμόσιμη μεθοδολογία αυτό-ανάπτυξης, που δουλεύει! Και δεν απαιτεί τίποτε περισσότερο από διάθεση και, σε σχέση με το πόσο αποτελεσματική πρακτική είναι, ελάχιστο χρόνο. Ναι, μπορούμε όλοι. Εσύ, εγώ, εμείς.

Το πρώτο σοφό βήμα

Stepwise coaching καριέρας  σημαίνει απαντήσεις στις σωστές ερωτήσεις που θα θέσετε μόνοι σας ή με τη δική μας καθοδήγηση, σημαίνει ότι δουλεύουμε μαζί σας νέες ιδέες, στόχους και ζητούμενα. Σημαίνει ότι φτάνουμε σε ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Εάν ακόμη αναρωτιέστε για το ποιο «κουμπί» πρέπει να πατήσετε, call STEPWISE.

Κλείστε σήμερα μια δωρεάν ενημερωτική coaching session!

Κείμενο & Concept: Ανθή Μπόσκου

Συνδεθείτε

Εγγραφή

Ξεχασμένος κωδικός πρόσβασης

Κοινοποίηση