Η 14 η Μάϊου ήταν μια δυνατή και αισιόδοξη ημέρα για τη Stepwise. Είχαμε την τιμή και ευκαιρία να βρεθούμε μπροστά σε ένα ευρύ κοινό που συναντήθηκε στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και που, πραγματικά, ρούφηξε την ομιλία μας κατά την ημερίδα Optimal της AIESEC. Σας μεταφέρουμε το κλίμα, το οποίο ήταν optimal indeed !

Αρχικά, αξίζουν συγχαρητήρια στην AIESEC όχι μόνο για την άριστη διοργάνωση αλλά, κυρίως, για την ατμόσφαιρα που κατάφερε να δημιουργήσει με την επιλογή των θεμάτων και των ομιλητών.

Όλες οι παρουσιάσεις είχαν μεγάλο ενδιαφέρον με κοινό χαρακτηριστικό τους την ελπίδα και την «καθαρή» επικοινωνία με τα νέα παιδιά. Στο σύνολό τους οι ομιλίες πραγματεύονταν τα πλέον catchy θέματα, χωρίς να κουράζουν ή να βαραίνουν. Γι’ αυτό και η συμμετοχή ήταν έντονη, μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για όλους.  Από τον Γιάννη Καραμπέτσο ( Sake ), που μίλησε για το Πάθος που γίνεται επάγγελμα, την Interweave, που εστίασε στην Καινοτομία ως εργαλείο επαγγελματικής εξέλιξης, την collegeLink που σκιαγράφησε μια καθαρή εικόνα για τα trends της αγοράς, τη δική μας, Αντωνία Καραγιά, που φώτισε τις επαγγελματικές ευκαιρίες αλλά και τις βοήθειες που μπορεί να λάβει ένας υποψήφιος ή εργαζόμενος στην καριέρα του – career coaching & άλλα εργαλεία – έως την Παναγιώτα Αγραπίδη, που εμβάθυνε στη χρησιμότητα της κριτικής σκέψης, ήταν όλοι και όλα εκεί. Όλα τα θέματα που απασχολούν τους νέους σήμερα, σε απόλυτη αρμονία, με κοινό παρονομαστή να δοθούν χρήσιμες κατευθύνσεις αλλά και μια νότα αισιοδοξίας για τη νέα γενιά οραματιστών.

Ως προς την παρουσίαση της Αντωνίας, αλήθεια, μας συγκίνησε η μεγάλη απήχηση του κοινού, οι ερωτήσεις και το αμείωτο ενδιαφέρον, καθ’ όλη τη διάρκεια της ομιλίας. Είναι μεγάλη τιμή να αφουγκράζεσαι τον παλμό των νέων που διψούν για καινοτόμες ιδέες, για εναλλακτικές προτάσεις. Είναι ακόμη μεγαλύτερη η χαρά να εισπράττεις «μια αγκαλιά» του οράματος της Stepwise για τη Φιλοξενία και τον Τουρισμό.

Πολλές ευχαριστίες στην AIESEC για την πρόσκληση και στους συμμετέχοντες για το τόσο χρήσιμο feedback. Παραμένουμε «ζεστοί» για την επόμενη πρό(σ)κληση.

Next challenge indeed!

Κείμενο & Concept: Ανθή Μπόσκου

Συνδεθείτε

Εγγραφή

Ξεχασμένος κωδικός πρόσβασης

Κοινοποίηση