Ξενοδοχειακή Ένδυση

Αρχική Σελίδα > Για εργοδότες > Ξενοδοχειακή Ένδυση

Uniforms

Η Stepwise πρωτοπορεί με στυλ… Η ολοκληρωμένη υπηρεσία ένδυσης προσωπικού για boutique ξενοδοχειακές μονάδες προσδοκά να «φορέσει» στην επιχείρηση Τουρισμού και Φιλοξενίας “τα καλά της”. Μαζί δουλεύουμε το κατάλληλο concept που θα δημιουργεί από την πρώτη στιγμή τις σωστές εντυπώσεις. Μαζί δουλεύουμε για την τόνωση του brand!

The Boho Collection

H συλλογή Boho απευθύνεται σε επιχειρήσεις με ανάλογο ύφος εγκαταστάσεων. Συμπληρώνει μια εικόνα που υπόσχεται άριστη εξυπηρέτηση και προσωποποιημένες υπηρεσίες φιλοξενίας που αποπνέουν ηρεμία και χαλάρωση.

Σχεδιάζουμε, οργανώνουμε τις ανάγκες σας, διαχειριζόμαστε παραγγελίες για να σας παραδώσουμε ρουχισμό και αξεσουάρ υψηλής ποιότητας και προσωποποιημένου στυλ.

Η πολύχρονη πείρα μας σε boutique ξενοδοχεία καθώς και η τεχνογνωσία μας στο HR είναι εκείνα τα στοιχεία που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε το κατάλληλο ύφος για την επιχείρησή σας.

The Casual Collection

Casual ντύσιμο για το προσωπικό σας αλλά στυλιζαρισμένο αποτέλεσμα για τη boutique ξενοδοχειακή μονάδα. Άνεση για τους ανθρώπους σας… που μεταφράζεται σε “Φιλοξενία” και “Χαμόγελο”.

  • Αξεσουάρ για chef, ποδιές και λοιπή ένδυση προσωπικού κουζίνας με τον λογότυπο του ξενοδοχείου.
  • Ρουχισμός και αξεσουάρ για την υποδοχή ή κάθε άλλη θέση εργασίας που απαιτεί την εμφάνιση με στολή.

Συνδεθείτε

Εγγραφή

Ξεχασμένος κωδικός πρόσβασης