για επιχειρήσεις Φιλοξενίας & Εστίασης

Προετοιμαστείτε για την επικείμενη σεζόν με πακέτα υποστήριξης HR από τους ειδικούς στη Φιλοξενία και στην Εστίαση. Η ζήτηση διαφαίνεται μεγάλη, μιας και πολλές ξενοδοχειακές μονάδες έχουν ήδη ζητήσει τη συνδρομή μας για μόνιμες outsourced λύσεις αλλά και κάλυψη μεμονωμένων θέσεων.
Είναι επίσημο! από την 1η Νοεμβρίου 2023 θέτουμε στη διάθεσή σας τα νέα πακέτα υποστήριξης HR και ειδικές προσφορές. Οι ειδικές προσφορές ισχύουν έως 30/11/2023.

Απευθύνεστε στην Stepwise HR για:
– HR 360°: ολοκληρωμένη outsourced λύση με πλήρη ετήσια υποστήριξη (recruiting, placement, training, coaching). Ένα ολόδικό σας τμήμα HR, με τα προνόμια μιας outsourced λύσης.
– HR 180°: σταθερή υποστήριξη για ολόκληρη τη σεζόν που περιλαμβάνει seasonal στελέχωση, πρόσθετες θέσεις εργασίας τη στιγμή που τις έχετε ανάγκη αλλά και συμβουλευτική.
– HR 90°: ξεκινήστε σήμερα τη συνεργασία σας με τη Stepwise ΗR και κερδίστε άμεση κάλυψη θέσεων εργασίας για κάθε σας ανάγκη, ακόμη και σε περιόδους που η προσφορά εργασίας είναι περιορισμένη.

101% ετοιμότητα για τη Stepwise της σεζόν 2023-2024, για υψηλού επιπέδου παρεχόμενες υπηρεσίες σε Φιλοξενία και Τουρισμό, με 100% πληρότητα!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Συνδεθείτε

Εγγραφή

Ξεχασμένος κωδικός πρόσβασης

Κοινοποίηση