Η Αντωνία Καραγιά σπούδασε Οικονομικά. Στην πορεία την τράβηξε  ο τομέας της φιλοξενίας και του τουρισμού. Δουλεύοντας στις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της Μυκόνου και της Σαντορίνης συνειδητοποίησε το πόσο σημαντικό είναι να τοποθετείται ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση καθώς και η δημιουργία δυνατών και παραγωγικών ομάδων. Δεν άργησε να αντιληφθεί πως στην χώρα μας πολλά πράγματα λειτουργούν τυχαία ή με βάση την εμπειρία και όχι βάσει επιστημονικών στοιχείων ή αντικειμενικών δεδομένων.

Τότε γεννήθηκε στο μυαλό της ιδέα να δημιουργήσει μία εταιρία που θα κάλυπτε αυτό το κενό. Από τη μία να παρακινεί τους εργαζόμενους να αναπτύσσουν τις δεξιότητες που απαιτούνται προκειμένου να αναρριχηθούν στην αγορά εργασίας και από την άλλη να βοηθά τις επιχειρήσεις να κάνουν τις καταλληλότερες επιλογές που θα απογειώνουν την θέση τους στην αγορά…. Και κάπως έτσι ξεκίνησε το ταξίδι της Stepwise

Διαβάστε μια μοναδική συνέντευξη που έδωσε για την #Aveserres, ο άνθρωπος που δημιουργεί και ενορχηστρώνει καθημερινές ιστορίες καθοδήγησης και εκπαίδευσης στη σύγχρονη ξενοδοχειακή μονάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Συνδεθείτε

Εγγραφή

Ξεχασμένος κωδικός πρόσβασης

Κοινοποίηση